İZMİR / ALİAĞA - Fatih İlkokulu

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (çedes) kapsamında ülkemizde meydana gelen depremin yaralarını hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. 6 şubat tarihinde meydana gelen depremlerde Fatih İlkokulu olarak yardımlaşma seferberliği düzenlenmiş, depremzede ailelerin ihtiyaçları yardımsever velilerimiz sayesinde deprem bölgesine gönderilmiştir.Okulumuza gelen depremzede öğrencilerimiz ise maddi ve manevi olarak desteklenmeye devam etmektedir.Fatih İlkokulu olarak bir kez daha depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz.

Yayın: 04.05.2023 - Güncelleme: 04.05.2023 15:33 - Görüntülenme: 124